Account Manager Medical Devices.

Bron: HR

Account Manager Medical Systems
Medical Systems in ziekenhuizen | Nederland | 40 uur

Heb jij een sterke affiniteit met klinische zorg, medische techniek én ben je commercieel ingesteld? Ben je een netwerker en weet je de weg binnen de ziekenhuizen? Dräger heeft plek voor een ervaren Account Manager. 

Wie
Een gedreven Account Manager met consultancy skills op hbo-niveau en een klant- en servicegerichte houding.

Wat
Het laten toepassen van kwalitatief hoogwaardige medische systemen en diensten, voor onder andere beademing, bewaking, alarmering en verpleging in High Careafdelingen in ziekenhuizen.

Waarom
Omdat je een zelfstandige functie ambieert bij een toonaangevende organisatie in de medische en veiligheidstechnologie.

Waar
Je werkgebied is Noord-Nederland. Je woont op een centrale plek in deze regio. Je bent maandelijks een keer op ons kantoor in Zoetermeer. Soms begeleid je klantbezoeken aan het hoofdkantoor van Dräger in Lübeck (Duitsland).

Dit ga je doen
Onze Business Unit Medical Systems richt zich op het inrichten van operatiekamers, Intensive Care, Coronaire Care, Spoedeisende/Eerste Hart Hulp en Perinatal Care in ziekenhuizen.

Als Account Manager zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de ziekenhuismarkt en stel je plannen op voor jouw Accounts. Je inventariseert waar en wanneer er vernieuwingen of veranderingen te verwachten zijn. Je legt in een vroeg stadium de juiste contacten en je coördineert alle klantgerichte activiteiten. Door middel van gesprekken, presentaties en deelname aan symposia geef je de mogelijkheden weer van Dräger. Tevens geef je aandacht aan je bestaande klanten samen met het salesteam, waarin specialistische applicatie kennis aanwezig is.

Door je brede oriëntatie leg je ook verbanden en contacten en breng je andere business units van Dräger (onder andere Workplace Infrastructure en Gasdistributiesystemen) onder de aandacht.

Je spreekt met Medisch Specialisten, Specialistische Verpleegkundigen, Medisch Technici, RVE/Zorgmanagers, ICT’ers, Afdelingshoofden, Klinisch Fysici en Inkopers over het integreren van medische systemen van Dräger binnen de High Careafdelingen van het ziekenhuis. Met de Sales Manager, Manager Commerciële Binnendienst en het team van Account Coördinators overleg je over offertes, aanbestedingen, opdrachten en stem je prijsafspraken af.

De organisatie
Dräger is een bedrijf dat internationaal vooroploopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Dräger biedt oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer, chemische industrie, scheepsvaart en offshore.

Het team
Je werkt in een team van Account Managers, Applicatie Sales Specialisten en Modality Managers. De Account Managers hebben ieder hun rayon. Je werkt nauw samen met de Sales Manager, Applicatie Sales Specialisten, de Project Manager en Field Service Engineers. Een keer per maand heb je teamoverleg met de Sales Manager.

Ons aanbod
  Een uitstekend salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
  Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  Een bedrijfsauto, laptop en smartphone.
  40 vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen) op fulltime basis.
  Een onkostenvergoeding en een resultaatafhankelijke winstdeling.
  Goede pensioenregeling waaraan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.
  Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.
  Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Om als Account Manager Medical Systems bij ons aan de slag te gaan
  Heb je een afgeronde hbo-opleiding in de Gezondheidszorg, Technologische en/of Commerciële richting.
  Heb je een medische achtergrond of een sterke affiniteit met medische zorg.
  Heb je minimaal vier jaar ervaring in een vergelijkbare rol in de medische branche.
  Beheers je het Nederlands, Engels en Duits goed in woord en schrift.
  Ben je sterk in netwerken en relatiebeheer.
  Communiceer je gemakkelijk en kun je schakelen op verschillende niveaus.
  Bezit je overtuigende adviesvaardigheden en ben je klant- en servicegericht.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter Fles (Recruiter). Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 079 - 3444 770.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de ’Solliciteren’-button naar ons toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.