Application Consultant CRM/SQL (2020-35)

Bron: HR

Application consultant CRM/SQL
ICT | Zoetermeer | 40 uur

Ben jij als ICT’er een echte communicator en zoek je een afwisselende baan waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent voor het implementeren, onderhouden en supporten van de nieuwste applicaties op het gebied van CRM? En zie jij jezelf bijdragen aan technologie voor het leven? Dan hebben wij mooie projecten voor jou!

Wie
Een gedreven application consultant CRM met een talent voor het implementeren, optimaliseren en ondersteunen van onze CRM-systemen en de sales en service processen.

Wat
Het inrichten en optimaliseren van applicaties (o.a. Superoffice en Microsoft Dynamics CRM), databases, interfaces en workflows die de bedrijfsprocessen ondersteunen en het verzorgen van trainingen en applicatieondersteuning aan gebruikers. Met als doel het optimaliseren van het Drager CRM-landschap.

Waarom
Omdat je het uitdagend vind om het CRM en IT landschap binnen een internationaal organisatie naar een hoger plan te tillen en hierbij harmonisatie te realiseren.

Waar
Dagelijks werk je in ons moderne kantoor in Zoetermeer en soms ben je werkzaam op onze vestiging in Hoogvliet. Sporadisch (1x in de 6 maanden) werk je vanuit ons hoofdkantoor in Duitsland.

Dit ga je doen
Zodra er een nieuwe (CRM) applicatie toegevoegd gaat worden aan het Drager IT-landschap, ga jij aan de slag met het functioneel inrichten en implementeren van deze applicatie. Je start met het inventariseren en documenteren van de requirements van de users (medewerkers/managers) en onderzoek je de klantvraag. Na de inventarisatie is het aan jou om zowel de datastructuren als wel de functionele- en technische architectuur te ontwerpen. Je bent van A tot Z betrokken bij de implementatie. Zo ook het testen van de applicatie na implementatie en draag je zorg voor de juiste documentatie over procedures en processen. Tot slot geef je advies over functionele verbetering in processen en applicaties.

Nadat het implementatie project succesvol is afgerond ben jij als application consultant CRM tevens verantwoordelijk voor het verzorgen van het applicatiebeheer. Hierbij bewaak je de goede werking van de applicaties en juiste toepassing van de gebruiksprocedures.

Tevens leid je key-users en eindgebruikers op die je voorziet van de benodigde informatie met de door jou opgestelde en beheerde gebruikers- en systeemdocumentatie met als doel hen te ondersteunen.

Tot slot ben jij als CRM application consultant verantwoordelijk voor het periodiek onderhouden en ben je als projectleider verantwoordelijk voor het updaten van de applicaties en/of migraties.

Binnen deze functie is het van belang dat je gedurende het hele proces van implementatie en beheer de relatie met key-users onderhoud en verder uitbouwt.

De organisatie
Dräger is een bedrijf dat internationaal vooroploopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Dräger biedt oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer, chemische industrie, scheepsvaart en offshore.

Het team
In Nederland bestaat het IT team uit 8 FTE verdeeld over twee teams. De vacature valt in het applicatieteam waar 4 FTE zich met de applicaties, interfaces en databases bezighouden. CRM  is van strategische belang, om die reden wordt er op CRM gebied nauw samengewerkt met de collega’s van Sales, de Serviceafdelingen en met de CRM teams op het hoofdkantoor.

Ons aanbod
• Een uitstekend salaris afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding.
• Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
• Er wordt een laptop ter beschikking gesteld.
• Resultaatafhankelijke winstdeling.
• Goede pensioenregeling waaraan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.
• 40 vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen) op fulltime basis.
• Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.
• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Soms ga je daarvoor naar het buitenland. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Om als CRM application consultant bij ons aan de slag te gaan
• Heb je een afgeronde HBO ICT/bedrijfskunde opleiding.
• Heb je ervaring en kennis van Superoffice en Dynamics365.
• Ben je bekend met de PRINCE2 Practitioner en ITIL foundation methodieken.
• Kun je goed overweg Microsoft Office-pakketten.
• Beschik je over kennis van de diverse databasesystemen en middleware.
• Beheers je het Nederlands en Engels goed in woord en schrift.
• Je bent communicatief- en adviesvaardig en beschikt over analytisch inzicht.
• Je werkt graag projectmatig.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter Fles (Recruiter). Je kunt hem bereiken via e-mail: peter.fles@draeger.com op telefoonnummer 079 - 3444 770.

Solliciteren
Wil jij aan de slag bij Dräger? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de ’Solliciteren’-button naar ons toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.