Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst SD

Bron: HR

Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst Safety
Techniek | Zoetermeer | 40 uur

Heb jij een commerciële drive en ervaring met het verkopen van technische producten? Ga jij voor kwaliteit en wil je onze klanten snel en zorgvuldig van dienst zijn? Dan ben jij wellicht dé kandidaat voor Dräger!

Wie
Een energieke Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst die klantgericht kan werken en het overzicht weet te bewaren in een dynamische werkomgeving.

Wat
Het verkopen van kwalitatief hoogwaardige technische producten en diensten voor de veiligheid van onze klanten in de industrie en bij de overheid.

Waarom
Werken in een enthousiast team met betrokken collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Waar
Je werkt op ons moderne kantoor in Zoetermeer binnen de Business Unit Safety.

Dit ga je doen
Als Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst Safety verkoop je technische producten en diensten zoals hoogwaardige detectieapparatuur voor gassen, alcohol en drugs en apparatuur voor ademluchtbescherming van het A-merk in de markt. Onze klanten vindt je in de industrie en bij de overheid. Wat wij verkopen heeft te maken met persoonlijke veiligheid. Het leven van de gebruikers hangt af van de apparatuur die door ons geleverd wordt.

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je vindt het leuk om deze relaties verder uit te bouwen. Je verkoopt niet alleen de producten, trainingen en onderhoudscontracten maar je adviseert de klanten ook over de werking ervan. Je benadert onze klanten actief, je beoordeelt klantaanvragen, je stelt offertes op, je regelt zichtzendingen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je verkoopactiviteiten zijn veelal telefonisch of per mail en je werkt daarin nauw samen met de Verkoopadviseur in de buitendienst.

Om succesvol te kunnen zijn zorg je ervoor dat je inhoudelijk op de hoogte bent van het uitgebreide pakket aan verschillende technische producten en diensten. Je haalt voldoening uit het verkopen en geeft niet snel op bij het horen van een ‘nee’. Je bent in staat om overzicht te behouden en jij kunt je goed inleven in de klant.

Het team
Je komt te werken in een team met vier commerciële collega’s in de binnendienst. In de buitendienst zijn vijf collega’s actief. Je werkt geregeld samen met de Administratief Medewerkers Verkoop Binnendienst. De sfeer in het team is open, informeel en collegiaal. Natuurlijk zijn wij resultaatgericht en krijgen wij een kick van een goede verkoop.

Ons aanbod
Een uitstekend salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
• Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
• 40 vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen) op fulltime basis.
• Resultaatafhankelijke winstdeling.
• Goede pensioenregeling waaraan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.
• Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.
• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Om als Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst bij ons aan de slag te gaan
• Heb je een afgeronde commerciële opleiding op mbo 4-niveau.
• Heb je minimaal twee jaar commerciële werkervaring en ervaring met het verkopen van technische producten.
• Kun je goed overweg met Microsoft Office en is ervaring met SAP een pre.
• Beheers je het Nederlands goed in woord en schrift.
• Ben je goed in staat je eigen werk te plannen en organiseren.
• Ben je een aanpakker die snel kan schakelen en zorgvuldig communiceert.
• Heb je een klantgerichte houding met oog voor kwaliteit.

De organisatie
Dräger is een bedrijf dat internationaal vooroploopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Dräger biedt oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer, chemische industrie, scheepsvaart en offshore.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter Fles (Recruiter). Je kunt hem bereiken via e-mail: peter.fles@draeger.com of op telefoonnummer 079 - 3444 770.

Solliciteren
Wil jij ons team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de ’Solliciteren’-button naar ons toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.