Inkoopassistent.

Bron: HR

Inkoopassistent
Inkoop | Techniek | 40 uur

Ben jij de snelle schakel tussen klanten, leveranciers en collega’s. En heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wie
Je hebt (onlangs) je mbo-opleiding afgerond. Jouw toekomstdroom is om in de toekomst een vakbekwame Inkoper te worden!

Wat
beoordelen en verwerken van inkoopaanvragen, bestellen van producten en problemen oplossen die met foutieve leveringen te maken hebben.

Waarom
Je hebt ambitie om een goede Inkoper te worden en wilt werken bij een internationale organisatie die aansprekende producten op het gebied van veiligheid verkoopt.

Waar
Hoogvliet.

Dit ga je doen
Onze afdeling Inkoop bestaat uit een twee Inkopers en twee Inkoopassistents. Zij kopen technische producten in voor de Business Unit ‘Marine & Offshore’, maar er zijn ook algemene inkooptaken. De producten worden ingekocht bij onze moederorganisatie in Duitsland en diverse anderen bedrijven.

Wat ga jij nu doen? Je gaat bij ons de kennis die je op school opdoet of al hebt opgedaan in de praktijk brengen. Je beoordeelt inkoopaanvragen en verwerkt deze. Je kijkt daarbij onder andere naar de inkoopfrequentie vanuit het verleden en gaat na of de bestelling wel echt nodig is. Je past minimum- en maximumvoorraden aan in het computersysteem. Je bestelt producten en onderdelen bij leveranciers, maar bewaakt ook de inkoopprijzen en levertijden. Waar nodig zit je de leverancier achter de broek. Als er problemen zijn die met foutieve levering te maken hebben, los jij ze op. Ook verzorg je de administratie die komt kijken bij de inkoopactiviteiten en je houdt leveranciergegevens bij in de computer. Je controleert facturen, koopt bijvoorbeeld kantoorartikelen en werkkleding in. Je ziet de functie is echt heel divers. Een saaie dag hebben onze Inkopers nog nooit meegemaakt!

Natuurlijk word je ingewerkt, maar na een tijdje wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk zelfstandig werkt en in staat bent je werk zelf in te plannen en de juiste prioriteiten te stellen.

Ons aanbod
Een uitstekend salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
• Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
• Een onkostenvergoeding en een resultaatafhankelijke winstdeling.

40 vrije dagen (waarvan 13 adv-dagen) op fulltime basis per kalenderjaar.
• Goede pensioenregeling waaraan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.
Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.

Om in deze functie bij ons aan de slag te gaan
Heb je succesvol een relevante mbo-opleiding afgerond zoals bijvoorbeeld Commercieel Medewerker Binnendienst (niveau 3).
Heb je de ambitie om na een aantal jaar door te groeien naar de functie van Inkoper.
• Ben je leergierig.
Werk je heel zelfstandig en nauwkeurig.
Heb je een goede kennis van MsOffice.
Heb je kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.
vind je het leuk om bij een technisch bedrijf te werken.
woon je in Hoogvliet of omgeving.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter Fles (Recruiter). Je kunt hem bereiken via e-mail: peter.fles@draeger.com of op telefoonnummer 079-3444 770.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de ’Solliciteren’-button naar ons toe.

Acquisitie met betrekking tot deze vacature wordt niet op prijs gesteld.