IT System Engineer.

Bron: HR

Systeembeheerder
IT
| Zoetermeer | 40 uur

Wil jij ervoor zorgen dat het onderhoud aan onze apparatuur en ondersteuning aan onze gebruikers zo gestructureerd mogelijk verlopen? Dan hebben wij een mooie functie voor jou!

Wie
Een Systeem- of Netwerkbeheerder met minimaal een afgeronde MBO ICT opleiding, niveau 4.

Wat
Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat zorgt voor een goede werking van de ICT omgeving binnen onze organisatie.

Waarom
Omdat je leergierig bent en op zoek bent naar een interessante baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Waar
Zoetermeer en één dag per week Hoogvliet.

Dit ga je doen
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de stabiliteit van onze systemen en IT-infrastructuur. Jullie verlenen tweede- en derdelijns support en analyseren en verhelpen storingen. Vragen van collega’s komen via verschillende communicatiekanalen binnen; deze registreer je en handel je af. Je bewaakt de lopende vragen, incidenten en wijzigingsverzoeken en doet verbetervoorstellen bij terugkerende incidenten. Je maakt regelmatig deel uit van projectteams, voor zowel lokale als internationale projecten.

Naast deze taken draag je ook bij aan het systeembeheer. Je maakt gebruikers aan en je zorgt voor het monitoren en onderhouden van servers en de netwerkinfrastructuur. Je maakt back-ups, maar richt ook nieuwe computers in. In deze functie heb je contact met veel verschillende stakeholders. Je bent de spil tussen de medewerkers van Dräger NL, je directe collega’s van de IT afdeling en onze leveranciers.

Het team
Vanuit ons kantoor te Zoetermeer werk je voor Dräger Nederland, maar je werkt ook samen met andere collega’s binnen Dräger wereldwijd. Dit doe je met een team van IT-ers verspreid over Europa. Op de IT-afdeling in Zoetermeer werken totaal 8 medewerkers. Het is vaak druk op de afdeling, maar daar geniet je juist van.

De organisatie
Dräger is een bedrijf dat internationaal vooroploopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Dräger biedt oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer, chemische industrie, scheepsvaart en offshore.

IT is een stafafdeling en is verantwoordelijk voor een goede werking van de informatie- en communicatiesystemen van Dräger Nederland B.V. De IT afdeling bestaat uit twee teams; het IT system team is belast met de technische ondersteuning van de infrastructuur alsmede de helpdesk. Het IT application team houdt zich bezig met applicatieontwikkeling en het beheer van bedrijfsondersteunende kantoorautomatisering. De Systeembeheerder maakt deel uit van het IT system team.

Ons aanbod
• Een uitstekend salaris; afhankelijk van ervaring, leeftijd en opleiding.
• Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
• 40 vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen) op fulltime basis.
• Resultaatafhankelijke winstdeling.
• Goede pensioenregeling waaraan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.

Om als Systeembeheerder bij ons aan de slag te gaan
• Heb je minimaal een afgeronde mbo ict-opleiding (niveau 4).
• Heb je gedegen kennis van en ervaring met Microsoft producten, Cisco en VMware. Ervaring met Ms Azure is een pre.
• Beschik je over diverse certificeringen waaronder ITIL Foundation, Prince2 Practitioner, MCP, MCSA/E en MCITP.
• Ben je analytisch, adviesvaardig en gericht op kwaliteit.
• Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter FLes (Recruiter). Je kunt hem bereiken via e-mail: peter.fles@draeger.com of op telefoonnummer 079 - 3444 770.

Solliciteren
Wil jij aan de slag bij Dräger? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de ’Solliciteren’-button naar ons toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.