Open sollicitatie 2020

Bron: HR

Open sollicitatie

Ben je enthousiast om bij Dräger te komen werken, maar staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie met jouw cv en motivatie via de button hiernaast!

Wat heeft Dräger te bieden?
Dräger staat voor Duitse degelijkheid, wij gaan voor kwaliteit. Bovendien zijn wij een stabiel bedrijf. Onze mensen noemen ons een top werkgever. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en technische producten waar we trots op zijn.

Waar kan je op solliciteren?
Dräger heeft in Nederland 400 medewerkers. We hebben verschillende afdelingen. Bij ons kan je in de techniek werken, bijvoorbeeld als servicetechnicus of onderhoudsmonteur op de werkplaats. Maar ook functies zoals Administratief Medewerker, Support Engineer of IT Field Service Engineer behoren tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken mensen die net als ons gaan voor kwaliteit, hard durven werken en tegelijkertijd een plezierige werksfeer willen creëren. Samen gaan we voor het eindresultaat. Mensen zijn bij ons nuchter en hebben passie voor hun vak.

Wat gebeurt er met mijn open sollicitatie?
Een open sollicitatie komt binnen op onze HR-afdeling. Binnen twee weken kan je van ons een reactie verwachten. Mochten we niet direct een functie hebben die bij jouw CV past, dan houden we je CV graag in portefeuille. Het kan dus zijn dat we later nog contact met je opnemen!