Servicecoördinator Marine & Offshore

Bron: HR

Servicecoördinator Marine & Offshore
Service | Hoogvliet | 40 uur

Voel jij je thuis in een coördinerende rol binnen een serviceafdeling en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie
Een Servicecoördinator die de spil is in de dagelijkse service-werkzaamheden en vraagbaak is voor de gehele organisatie, klanten en leveranciers.

Wat
Coördinatie van het service-uitvoeringsproces en zorgdragen voor de correcte administratieve afhandeling hiervan.

Waarom
Werken binnen een leuk en hardwerkend team waar geen dag hetzelfde is.

Waar
Je werkt op ons kantoor in Hoogvliet binnen de Business Unit Marine & Offshore.

Dit ga je doen
Als Servicecoördinator binnen de Business Unit Marine & Offshore ben je vooral bezig met de coördinatie van de onderhoudswerkzaamheden op de diverse werkplaatsen. Je neemt apparatuur aan van de monteurs die bijvoorbeeld net van een schip afkomen en je zorgt ervoor dat al deze zaken correct in het systeem ingevoerd worden voordat deze naar onze werkplaats gaan. Daarna zorg je ervoor dat alle apparatuur weer tijdig klaar staat in overleg met de afdeling planning. Je hebt soms te maken met een strakke tijdsplanning omdat de schepen voor een korte periode in de haven liggen.

Je staat klanten te woord aan de balie en ben je de vraagbaak voor de gehele organisatie, leveranciers en klanten. Administratie is een belangrijk onderdeel in deze functie. Daarnaast zul je ook af en toe fysieke werkzaamheden moeten uitvoeren zoals het helpen met het lossen van de vrachtwagens en ervoor zorgen dat de apparatuur in de werkplaatsen terecht komt.

De organisatie
Dräger is een bedrijf dat internationaal vooroploopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Dräger biedt oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer, chemische industrie en scheepsvaart.

Het team
In het team heerst een aanpakkersmentaliteit en hebben een no-nonsens mentaliteit. Ook zijn we collegiaal en teamspelers.

Ons aanbod
• Een uitstekend salaris op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding.
• Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
• Resultaatafhankelijke winstdeling en een goede pensioenregeling (de helft van de kosten worden door de werkgever betaald,
  conform cao Metalektro).
• 40 vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen).

Om als Servicecoördinator bij ons aan de slag te gaan
• Heb je minimaal een mbo-diploma niveau 3 in een administratieve richting.|
• Heb je aantoonbare ervaring als Coördinator binnen een technische omgeving.
• Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits is een pré.
• Zit plannen en organiseren je in het bloed.
• Ben je oplossingsgericht, klantvriendelijk en kun je goed het overzicht bewaren.
• Woon je in de omgeving van Hoogvliet.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter Fles (Recruiter). Je kunt hem bereiken via e-mail: peter.fles@draeger.com of op telefoonnummer 079 - 3444 770.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe Servicecoördinator? Stuur dan je CV en motivatie naar ons toe door op de “solliciteren” button te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.