Stageverzoek 2020

Bron: HR

Stageplekken

Wil jij stage lopen bij Dräger? Dat kan! Dräger is een erkend leerbedrijf, wij mogen stageplaatsen aanbieden in diverse opleidingsrichtingen. We helpen jou graag aan een leuke en leerzame stagetijd!

Welke mogelijkheden bieden wij?

We hebben zowel mogelijkheden voor meeloopstages als afstudeerprojecten. We hebben regelmatig stageplaatsen op het gebied van Logistiek, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde maar ook als je een studie in een andere richting doet kun je solliciteren. We hebben een locatie in Hoogvliet en Zoetermeer en op beide locaties bieden we stageplaatsen aan. Wij vinden het belangrijk om goede begeleiding te bieden in een leerzame omgeving. Je krijgt bij ons de kans om het vak in de praktijk te leren. Je ontvangt bij ons een stagevergoeding.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken mensen die net als ons gaan voor kwaliteit, hard durven werken en tegelijkertijd een plezierige werksfeer willen creëren. Als stagiaire moet je vooral ook leergierig zijn. Samen zorgen we ervoor dat jouw stagetijd een succes wordt.

Zitten er nu geen geschikte stageplekken bij?
Staat jouw ideale stageplaats er niet bij, maar wil je toch graag stage lopen bij Dräger? Stuur dan jouw CV en motivatie naar ons toe via de button hiernaast. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Impressie van de werkzaamheden van een stagiair MBO Medische Instrumentatie Technicus, niveau 4